Bliža se konec leta in zunaj je narava legla k svojemu počitku le naš sistem nas je spravil do tega, da želimo v teh zadnjih dneh narediti še kup bolj ali manj pomembnih zadev. V stalnem stresu pričakujemo praznike čeprav na nezavednem ( in pogosto zavednem ) nivoju vemo, da se obračamo proti ciklom, ki veljajo v naravi katere del smo tudi sami.

Leto, ki se izteka je bilo težko  hkrati pa za mnoge leto polno odločitev.

Odločitev pomeni ločiti se od nečesa, pa naj bo to preselitev, zamenjava službe, prekinitev odnosov/stikov med prijatelji, ločitev od dosedanjega partnerja, osebnega ali poslovnega… Vse to so ločitve od nečesa/nekoga.

Priznali ali ne, vse to so bolj ali manj stresne situacije, ki odpirajo naše osebne rane, ki odpirajo naše kleti, našo temo v nas, naše vzorce v katerih smo ujeti.  Da to ni dovolj smo že nekaj časa pod stalnim pritiskom dogajanja okoli nas. Na plan prihaja naše nezaupanje vase in okolico.

In vse to nam jemlje ogromno energije.

Narava si je pred novim ciklom vzela počitek, vzemimo si ga tudi sami.

Zadnje dneve pri večini oseb, ki se obračajo  name opažam izgorelost, pomanjkanje energije.

Vsi po vrsti smo naredili ogromno v temu letu, v prispodobi bi lahko dejali, pretekli smo 900m in ostalo nam je samo še zadnjih 100 m. Namesto, da si vzamemo malo odmora, da zaužijemo okus po (samo)zadovoljstvu, po (samo)zaupanje in v miru naredimo še teh zadnjih par metrov se vsi po vrsti osredotočamo samo naprej in želimo potolči vse rekorde. Teh zadnjih 100 m želimo preteči v sprintu ne zavedajoč se, da pogosto ni energije niti za počasno hojo in da se vse dogaja samo še pod vplivom adrenalina.

Vzemite si čas, ponotranjite dosedanje odločitve katere ste sprejeli in bodite ponosni nase. Kot zmagovalci se na krilih vaših odločitev sprehodite do cilja.

Ne pozabite, da vas po doseženem cilju čaka nova etapa !

Vam mogoče ni uspelo izpeljati željenih odločitev ?

Nič hudega, ponotranjite iztekajoče leto, poglobite se vase in poiščite vzorce, ki vam preprečujejo izvedbo odločitev, poiščite točko nezaupanje v sebi. Tudi to so odločitve !

Ne moremo se ločiti od svojih karmičnih vzorcev/teme/ karkoli boste že imenovali, od vozlov v katere smo ujeti brez da bi le ti prišli na plano, na svetlobo. To je naša tema in svetloba katere harmonijo moramo ustvariti. Nič drugega kot samo priznati obstoj obeh. S soočenjem notranje teme,  podedovanih strahov  bomo našli naše moči, naše zaupanje vase in v naše odločitve.

Vzemite si čas in se spočijte. Življenje ima spiralno pot, združuje cikličnost univerzuma in naše linearno dojemanje časa.

Ko smo enkrat na dnu ni moči, da se dvignemo čeprav nam naš um pogosto pravi drugače. Um namreč vedno primerja spomine in se odloča na njihovi osnovi.  Če v njih še ne obstaja totalna izgorelost je ne pozna in če se mu pustimo nas lahko zapelje vanjo !

Želim vam veliko poguma, moči in modrosti na vaši Poti, predvsem pa čuvajte svojo energijo.

Darko Žak Miklavec

Darko Žak Miklavec

Pozdravljeni prijatelji, sem Žak Darko, pred dobrimi 40 leti sem se začel ukvarjati s parapsihologijo in zunajzemeljskim življenjem. V zadnjem desetletju pa se je moja pot srečala s Indijskimi vedami, šamanizmom Severne Amerike in Sibirije, postal sem mojster Reikija, zaključil triletno šolanje Indijske astrologije Djotiš, organiziram skupinske meditacije ipd . Vsa ta pot in dostop do starodavnega znanja o času in prostoru, katero se mi odpira v zadnjem času, pa je privedlo do ustvarjanja projekta poimenovanega Matrica »po domače«. V poslovnem svetu pa se lahko pohvalim s preko 17 letnim vodenjem uspešnega podjetja. V več kot 20tih letih dela v zavarovalništvu sem spoznal veliko resnic o življenju, o težavah pa tudi lepih plateh našega vsakdanjika. V ponos in veselje mi bo, če boste v meni našli osebo katera vam bo lahko pomagala, da spoznate sebe, svoje potenciale in zaživite v srcu in v skladu s svojo potjo.

Pošlji komentar