Smo se pripravljeni igrati z našo domišljijo in s spreminjanjem preteklosti krojiti novo bodočnost !?

Kako?

Enostavno poskusimo 

Vrnimo se v leto 1870 ko so takratni medicinski strokovnjaki prevzeli Pasteurjevo mikrobiološko teorijo. Kaj bi se zgodilo, če bi takrat prevladala teorija dr. Bechampa , ki je trdil, da se v krvi vseh živih bitij nahajajo še manjši organizmi kot so mikrobi. To so protiti ( nemško )  ali somadite ( francosko ) , najmanjša oblika proteinov, ki v nas mirujejo vse dokler v okolju ne pride do sprememb. Ob določenih spremembah kot so recimo zastrupitve, pa verjetno tudi stres ipd se protit spremeni v bakterijo ali virus, ki prične z raztapljanjem strupenih snovi. Po opravljeni nalogi pa se povrne v prvotno obliko.

Bolezen je torej zastrupljenost, toksičnost telesa in ne napad virusa kot to tolmači današnja medicina !?

Naše telo je inteligentno in ko toksičnost preseže kritično mejo telo prenese toksine v kri, kjer se s strupi spopadejo levkociti, bakterije in virusi in jih uničijo. Po domače, mikrobi ali virusi so torej naši rešitelji, ki skrbijo za razstrupljanje in zdravje telesa.

Nevarnost niso oni ampak njihovi produkti, ki povzročajo vnetja – fermentacijo, v primeru smrti pa gnitje.

Na internetu lahko najdete dovolj informacij o delu dr. Bechampa, pa tudi o  odkritjih, ki skozi raziskave neodvisnih znanstvenikov potrjujejo omenjeno tezo zato se ne bom razpisal na široko.

 

Sedaj se vrnimo v sedanjost, v čas ko po našem planetu “razsaja” zlovešči virus.

Pustimo statistike, pustimo cepljenje in teorije zarote. Enostavno poglejmo okoli sebe, poglejmo dejstva. Kdo je najbolj ranljiv in kdo zaradi trenutne situacije izgublja bitko z življenjem !?

Resnica je, da je veliko športnikov in telesno zelo aktivnih oseb imelo resne zdravstvene preizkušnje, nekateri so bitko izgubili.

Resnica je tudi, da je umrlo veliko starejših, predvsem v domovih.

Če bi se poglobili bi verjetno opazili, da je večji delež težjih primerov tudi pri ostalih veljal za osebe, ki so stalno pod vplivom stresa, …

Ker smo spremenili zgodovino poglejmo skozi drugačne oči.

Najtežji primeri in smrt se zgodi ljudem, ki že v osnovi spadajo v krog najbolj »zastrupljenih«. Naj mi nekateri ne zamerijo, že tako je težko dobiti zdravo hrano, hranjenje s dodatki katerih izvora ne poznamo, dopingi in dodatki, ki jih jemljejo športniki, pest tablet s katero prične in konča dan povprečen stanovalec doma za ostarele, ipd vsekakor ni »zdrava« hrana za naše telo. Da ne omenim vsakodnevnega stresa s katerim se srečujemo.

Vsi po vrsti smo zastrupljeni, s načinom prehranjevanja, s stresnim življenjem, s nenehnim ustrahovanjem ki ga ustvarjajo mediji, s kremami in dodatki, ki jih vnašamo na/v telesa, …. Že rodimo se zastrupljeni !

Kaj smo ugotovili ?

Da je telo dovolj inteligentno, da se zna samo ubraniti.

Da pa smo z načinom življenja v zadnjem času enostavno vnesli v naša telesa toliko strupa, da ga ustroj naših teles  ne more več predelati.

 

Torej, nič panike, zdrava (pre)hrana, nekaj gibanja na svežem zraku ( brez zaščite ust ) , redna meditacija ali kak drug hobi, ki nam umiri živčke pa bomo fit. Empatija – sočutje in ljubezen do vseh in vsega nam bo nahranilo še naš Duh in Dušo.

Pomagajmo našemu telesu da se samo (po)zdravi, zaupajmo Stvarstvu, ki ga je ustvarilo.

 

Ne zaupajte umetni matrici, ki že tisočletja prikriva določena dejstva in resnice in  zaupajte v Intuicijo in Sinhronost.

Ustvarite si življenje v harmoniji in miru in svetite dalje

Darko Žak Miklavec

Darko Žak Miklavec

Pozdravljeni prijatelji, sem Žak Darko, pred dobrimi 40 leti sem se začel ukvarjati s parapsihologijo in zunajzemeljskim življenjem. V zadnjem desetletju pa se je moja pot srečala s Indijskimi vedami, šamanizmom Severne Amerike in Sibirije, postal sem mojster Reikija, zaključil triletno šolanje Indijske astrologije Djotiš, organiziram skupinske meditacije ipd . Vsa ta pot in dostop do starodavnega znanja o času in prostoru, katero se mi odpira v zadnjem času, pa je privedlo do ustvarjanja projekta poimenovanega Matrica »po domače«. V poslovnem svetu pa se lahko pohvalim s preko 17 letnim vodenjem uspešnega podjetja. V več kot 20tih letih dela v zavarovalništvu sem spoznal veliko resnic o življenju, o težavah pa tudi lepih plateh našega vsakdanjika. V ponos in veselje mi bo, če boste v meni našli osebo katera vam bo lahko pomagala, da spoznate sebe, svoje potenciale in zaživite v srcu in v skladu s svojo potjo.

Pošlji komentar