Želja je predhodnik vsega !

 

Vplivi iz naše okolice pogosto pri nas ustvarijo željo. Če je ta želja dovolj močna in je podkrepljena s našo akcijo po uresničitvi to ustvari karmo, katere namen je končna uresničitev omenjene želje. Vse kar je potrebno je prava akcija in seveda čas.

Nekateri so prepričani, da vsaka naša še tako majhna želja ustvari karmično vez, ki potem skozi čas zahteva uresničitev. Sam osebno ne verjamem, da res vsaka naša želja ustvari omenjeno vez.

Vsekakor pa to naredi želja v katero vložimo namen in moč. Naša svobodna volja je predhodnik za vsako našo odločitev. Je moč katera bo odločala ali se bo naša želja izpolnila ali ne.

Svobodna volja je namreč zarodek namena, namen pa ima v sebi veliko moč.  Ko se odločimo za uresničitev želje naša osebnost naredi vse, da bi se le ta uresničila in generira energijo – misel, ki je naslednja stopnja namena !

Ko naša svobodna volja uporabi naše zavedanje in astralno energijo, da izpolni željo  ta energija /misel priskrbi potrebno znanje in sestavine, da »postavi« željo v akcijo.

In to je v resnici karma. Akcija, ki je potrebna da se uresniči želja.

Toda pozor! V primeru, da je naše zavedanje stalno fokusirano in okupirano samo zato, da realizira  željo pa se lahko ustvari ciklična  inkarniranost/ ponavljanje skozi utelešenja, prostor in čas. Rojevamo se in živimo samo za izpolnitev  želja. Tukaj pa prenehamo govoriti o svobodni volji ampak o karmični ujetosti. Govorimo o zanki katero bi lahko imenovali tudi usoda.

Univerzum je rezultat želje čiste Inteligence, da ustvari polje ljubezni, blaženosti in človečnosti, bolje rečeno sočutenja.

Želje torej niso problem, brez želja ne bi bilo napredka, ne bi bilo življenja. Problem nastane, ko želje postanejo naša (pre)okupacija, ki nam odvzema energijo in zavedanje.

Darko Žak Miklavec

Darko Žak Miklavec

Pozdravljeni prijatelji, sem Žak Darko, pred dobrimi 40 leti sem se začel ukvarjati s parapsihologijo in zunajzemeljskim življenjem. V zadnjem desetletju pa se je moja pot srečala s Indijskimi vedami, šamanizmom Severne Amerike in Sibirije, postal sem mojster Reikija, zaključil triletno šolanje Indijske astrologije Djotiš, organiziram skupinske meditacije ipd . Vsa ta pot in dostop do starodavnega znanja o času in prostoru, katero se mi odpira v zadnjem času, pa je privedlo do ustvarjanja projekta poimenovanega Matrica »po domače«. V poslovnem svetu pa se lahko pohvalim s preko 17 letnim vodenjem uspešnega podjetja. V več kot 20tih letih dela v zavarovalništvu sem spoznal veliko resnic o življenju, o težavah pa tudi lepih plateh našega vsakdanjika. V ponos in veselje mi bo, če boste v meni našli osebo katera vam bo lahko pomagala, da spoznate sebe, svoje potenciale in zaživite v srcu in v skladu s svojo potjo.

Pošlji komentar