Kaj pričakovati od države katera ima za narodnega heroja nekoga, ki je tihotapil sol, ki ima za največjega pesnika pijanca in pisatelja nekoga, ki je preziral mamo !?

Od države ne vem, od državljanov pa VELIKO.

To pomeni, da smo kot državljani že dosegli dno, da smo sprevideli napake in iz iz njih tudi kaj naučili.

Postanimo ponosni na te iste junake, ki so branili ne samo rodno deželo ampak tudi sosednji dvor, ki so v žalosti in kesanju napisali največje umetnije!

Bodimo ponosni na svoje Prednike, ki so se žrtvovali za nas tako kot so najbolje znali, v prepričanju da delajo dobro za nas.

Bodimo veseli tehnološkega napredka, ker smo na ta način priskrbljeni in imamo temelj, osnovo na kateri lahko gradimo nov svet, novo državo v kateri bomo vsi živeli v harmoniji in miru do sebe in drugih!

Naj vsak dan utelesimo našo Zdravljico v besedah in dejanju !

 

Nazadnje še, prijatlji,
kozarce zase vzdignimo,
ki smo zato se zbratli,
ker dobro v srcu mislimo;
dókaj dni
naj živí
vsak, kar nas dobrih je ljudi!

France Prešern – Zdravljica
Darko Žak Miklavec

Darko Žak Miklavec

Pozdravljeni prijatelji, sem Žak Darko, pred dobrimi 40 leti sem se začel ukvarjati s parapsihologijo in zunajzemeljskim življenjem. V zadnjem desetletju pa se je moja pot srečala s Indijskimi vedami, šamanizmom Severne Amerike in Sibirije, postal sem mojster Reikija, zaključil triletno šolanje Indijske astrologije Djotiš, organiziram skupinske meditacije ipd . Vsa ta pot in dostop do starodavnega znanja o času in prostoru, katero se mi odpira v zadnjem času, pa je privedlo do ustvarjanja projekta poimenovanega Matrica »po domače«. V poslovnem svetu pa se lahko pohvalim s preko 17 letnim vodenjem uspešnega podjetja. V več kot 20tih letih dela v zavarovalništvu sem spoznal veliko resnic o življenju, o težavah pa tudi lepih plateh našega vsakdanjika. V ponos in veselje mi bo, če boste v meni našli osebo katera vam bo lahko pomagala, da spoznate sebe, svoje potenciale in zaživite v srcu in v skladu s svojo potjo.

Pošlji komentar