Indijski epi in trenutna situacija

Zadnja dogajanja na našem planetu me spominjajo na Indijska epa Mahabharata in Ramajana, o vojni bogov in demonov, o naravnih zakonih ter o tem koliko sploh na vse skupaj lahko vplivamo ljudje kot posamezniki in kolektiv.
Je pravilno, da se postavimo na to ali ono stran !?
Imamo sploh dovolj informacij in stanja zavedanja, da lahko določimo stran na katero se želimo postaviti !? Čeprav mogoče mislimo da imamo 😊 !
Zaznavanje, prepuščanje, opuščanje, sočutenje in razumevanje je po mojem mnenju edina Pot, ki nam omogoča (so)ustvarjanje sveta v katerem želimo živeti.
Zavedanje, da že obstajata vsaj dve resničnosti na globalnem nivoju in da je od nas odvisno kam se želimo umestiti. V kateri čoln želimo.
Predvsem pa želim, da vidimo onkraj sporočil katerih so polni vsi mediji, ne gleda katero resnico nam želijo prikazati.
To so časi ki nam omogočajo obuditi našo intuicijo. Če jih bomo izkoristili je na nas.
Vse ostalo !?
Vse ostalo je igra kot jo opisujeta omenjena Epa.
Darko Žak Miklavec

Darko Žak Miklavec

Pozdravljeni prijatelji, sem Žak Darko, pred dobrimi 40 leti sem se začel ukvarjati s parapsihologijo in zunajzemeljskim življenjem. V zadnjem desetletju pa se je moja pot srečala s Indijskimi vedami, šamanizmom Severne Amerike in Sibirije, postal sem mojster Reikija, zaključil triletno šolanje Indijske astrologije Djotiš, organiziram skupinske meditacije ipd . Vsa ta pot in dostop do starodavnega znanja o času in prostoru, katero se mi odpira v zadnjem času, pa je privedlo do ustvarjanja projekta poimenovanega Matrica »po domače«. V poslovnem svetu pa se lahko pohvalim s preko 17 letnim vodenjem uspešnega podjetja. V več kot 20tih letih dela v zavarovalništvu sem spoznal veliko resnic o življenju, o težavah pa tudi lepih plateh našega vsakdanjika. V ponos in veselje mi bo, če boste v meni našli osebo katera vam bo lahko pomagala, da spoznate sebe, svoje potenciale in zaživite v srcu in v skladu s svojo potjo.

Pošlji komentar