Vse vas bom imenoval dekleta ne glede na leta.

Za vaš praznik vam iskreno čestitam hkrati pa načenjam temo katera me žuli že nekaj časa.

Vsi poznamo t.i. (samo)oklicane guruje, duhovnjake in ostale može v svetu, ki so nam še leta nazaj obljubljali in zagotavljali, da nas lahko popeljejo do življenja v harmoniji, če ne celo do razsvetljenja.

Ne samo zadnje mesece, že nekaj let pa opažam, da so skoraj vsi po vrsti spremenili ( bom grdo povedal ) njihovo  “politiko” in začeli na veliko oglaševati, da prihaja čas Boginje, da ste na vrsti ženske, da boste ve rešile svet, itd

Kaj se je zgodilo kar naenkrat? Kaj se je zgodilo s to moško energijo ? Smo moški res postali tako nemočni, da sami ne moremo urediti zdrahe, katero smo zakuhali skozi zadnja tisočletja “naše” vladavine?

Zakaj kar naenkrat vse preložiti na vas ženske ?

Osebno mislim, da je tako kot mnogo znanj katere so bile (upam ) napačno razumljene s strani mnogih duhovnih voditeljev in motivatorjev, tudi ta zgodba napačno razumljena. Res je , da staroselci že nekaj časa govorijo o prihodu Boginje, Bele bizonke ipd. Toda ali ste lahko res ženske tiste, ki boste rešile ta svet?

Vam res lahko moški “predamo” to breme ? Je to samo poraz moškega “ega”?

Resnica je, da je v zgodovini naše civilizacije obstajal matriarhat in patriarhat in nobeden se ni kaj dosti obnesel!

Resnica je, da naše rase ne more rešiti niti ženska energija niti moška.

Resnica je, da je rešitev samo harmonija med obema energijama, jin in jang, harmonija svetlobe in teme.

Harmonija v nas samih in kolektivu kot celoti.

Harmonija katero lahko in moramo začeti graditi pri sebi ! Postati moramo vzor sebi in okolici. In posledično bo harmonija prevladala tudi kolektivno.

Zatorej drage moje, res je. Veliko zahtevamo od vas ! Toda zato ker vam zaupamo, ker zaupamo v vašo moč in sočutenje.

Toda tudi ve imate pravico, da enako zahtevate od nas.

Samo skupaj lahko (z)gradimo nov svet, svet v katerem bosta harmonično delovali obe energiji. Resničnost v katerem bo moški del živel v sožitju s svojim ženskim delom. Resničnost v katerem se tema ne bo bala svetlobe in bo svetloba  priznala, da je tema del nje.

Ta resničnost je že tukaj, verjemimo vanjo!

Ustvarjanje nove resničnosti se vedno začne s domišljijo. Koliko knjig smo v mladosti prebrali kot znanstveno fantastiko, Jules Verne in podobni so nam v mladosti prebujali domišljijo, ki je že v našem času postala resničnost.

Upajte si!

Prebudite svojo domišljijo, prepustite se sanjam in delujte v sedanjosti. Ustvarjajte okolje v katerem bi želeli živeti in vaš DNA bo ustvaril resničnost.

Vaš DNA vam bo omogočil, da boste življenje nadaljevali v resničnosti, ki je tukaj. Zahteva samo malo več zavedanja in življenje v sožitju z naravo, s samim seboj in okolico. Življenje v harmoniji obeh energij.

Ne verjamete ?

Tudi Vernu nismo verjeli !

Vse dobro in še enkrat iskrene čestitke za vaš praznik in hvala ker ste !!!

 

 

Darko Žak Miklavec

Darko Žak Miklavec

Pozdravljeni prijatelji, sem Žak Darko, pred dobrimi 40 leti sem se začel ukvarjati s parapsihologijo in zunajzemeljskim življenjem. V zadnjem desetletju pa se je moja pot srečala s Indijskimi vedami, šamanizmom Severne Amerike in Sibirije, postal sem mojster Reikija, zaključil triletno šolanje Indijske astrologije Djotiš, organiziram skupinske meditacije ipd . Vsa ta pot in dostop do starodavnega znanja o času in prostoru, katero se mi odpira v zadnjem času, pa je privedlo do ustvarjanja projekta poimenovanega Matrica »po domače«. V poslovnem svetu pa se lahko pohvalim s preko 17 letnim vodenjem uspešnega podjetja. V več kot 20tih letih dela v zavarovalništvu sem spoznal veliko resnic o življenju, o težavah pa tudi lepih plateh našega vsakdanjika. V ponos in veselje mi bo, če boste v meni našli osebo katera vam bo lahko pomagala, da spoznate sebe, svoje potenciale in zaživite v srcu in v skladu s svojo potjo.

Pošlji komentar